PLANET să prezinte inovațiile de transmisie pe bază de IoT și IIoT la GITEX 2017
PLANET Technology, o companie globală de rețea bazată pe IP, va participa la GITEX TECHNOLOGY WEEK 2017 , cel mai mare eveniment TIC din Orientul Mijlociu și Africa, la Dubai World Trade Center (DWTC) 8 - 12 octombrie 2017. PLANET (galeria nr. Gulfcomms, ZL-E4 în sala Za'abeel) va afișa ultimele inovații de transmisie IP bazate pe platforme IoT și IIoT pentru a construi o rețea de smart city și producția inteligentă.



Conceput special pentru operațiuni automatizate din industrii, transport și în medii dure și gestionare centralizată a rețelelor IP, comutatoarele Ethernet de tip PLANET EN50155 și industriale cu fibră de 10G, Gateway Modbus și dispozitive Ethernet cu ecran LCD tactil, , Modbus TCP, 4G LTE și Long Reach Power over Ethernet / Coaxial vor fi prezentate la GITEX 2017, ajutând astfel la realizarea unei fabricări inteligente, a transportului inteligent și a sistemelor inteligente de supraveghere IP. În plus, unul dintre produsele de excelență acordate de Taiwan PLANET - Comutatorul gestionat prin PoE de energie regenerabilă industrială - va fi prezentat și cu demonstrație live. Produsul integrează tehnologia IP în mod inovator cu surse naturale de energie, cum ar fi energia solară, eoliană și hidroelectrică, pentru a aduce o soluție industrială de economisire a energiei. Când lucrăm împreună cu PoE de lungă durată cu PLANET, AP-uri wireless de înaltă putere în aer liber, camere IP IP H.265, gateway celular industrial 4G LTE și produse de rețea cu fibră optică,Dispozitivul de gestionare a energiei din surse regenerabile de energie regenerabilă permite ca sistemul de supraveghere și rețeaua LAN wireless să fie realizate fără probleme în zone îndepărtate, cum ar fi cartiere suburbane, păduri, deșerturi, parcuri naționale și autostrăzi.



PLANET a lansat primul switch de administrare color Touch Up Ultra PoE cu interfață LCD tactilă intuitivă, comutator L2 + și funcții de gestionare PoE inteligente, pentru a spori eficiența managementului rețelei. În plus, administratorii pot identifica cu ușurință camerele de supraveghere de pe un eMap cu funcția unică ONVIF Support. Aceste switch-uri inteligente Color PoE Ultra PoE cu 16 porturi sau 24 de porturi, cu o sursă de alimentare PoE de 60 ~ 95 W și o capacitate de transmisie de date de 10 G, vor fi demonstrate în direct la GITEX 2017. Pentru a oferi o rețea flexibilă și centralizată Soluții de infrastructură pentru orice rețea inteligentă, cele mai recente switch-uri 802.3bt ultra-PoE compatibile, hub-uri de injecție, injectori / extenderi și familia splitterelor vor fi afișate, de asemenea, la GITEX 2017.



Pentru a accelera implementarea orașelor inteligente, automatizarea clădirilor și automatizarea automată a locuințelor, PLANET va introduce comutatoarele administrate cu 48 de porturi PoE + 10G, switch-urile administrate Layer 2+ 10G IPv6, gateway-ul celular industrial 4G LTE, dispozitivele GEPON OLT / ONU și echipamentele de bandă largă VDSL2 de 200 Mbps pentru a răspunde nevoilor de transmitere stabilă a datelor pe rețelele cu densitate ridicată, cum ar fi zonele metropolitane, ISP-urile, centrele de date, întreprinderile, campusurile, instituțiile medicale etc. să prezinte controlerul AP wireless cu funcții de administrare PoE +, care poate controla până la 64 de AP fără fir, platforma software Smart AP Control care poate gestiona până la 256 AP fără fir și stațiile AP și Bridge 802.11ac High Power Wireless și Bridge în pentru a spori eficiența gestionării comunicațiilor wireless LAN. Mai mult decât atât, ultima soluție de automatizare Home PLANET, incluzând gateway-ul de control al automatizării automate Z-Wave, controlerul de automatizare automată a ecranului tactil, interfoanele IP unitate / multi-unitate și senzorii Z-Wave vor fi introduși pentru a oferi utilizatorilor comunității și utilizatorilor un mediu prietenos și convenabil experienta de viata digitala.