PLANET va dezvălui soluții inteligente de infrastructură de rețea pentru industria 4.0 la Embedded World 2018
Compania PLANET Technology, o companie globala de retele bazate pe IP, va participa pentru prima data la Expozition Centre Nuremberg din Germania, din 27 februarie, la World Embedded World 2018 , cea mai mare expozitie din lume pentru tehnologii embedded. la 1 martie 2018. PLANET (Booth nr.3, 3-621) va afișa cele mai recente și cuprinzătoare inovații IP de infrastructură de rețea pentru a îndeplini aplicațiile Industry 4.0, IoT și de rețea verde. >


Pentru a juca un rol activ în realizarea Industriei 4.0, PLANET va introduce soluția inteligentă a sistemului de transport EN50155 , prezentând întrerupătoare Ethernet PoE Ethernet, gateway-uri 4G LTE și extenders industriale PoE. Certificat cu EN50155 / EN50121-4 și echipat cu conectori M12 și cu carcase din metal clasificat la IP67 (rezistent la apă și praf), aceste echipamente de rețea oferă performanțe de transmisie fiabile în medii de transport critice unde vibrațiile sunt frecvente. Concepute special pentru implementarea unei rețele eficiente de automatizare a fabricii, se vor utiliza, de asemenea, switch-urile Ethernet de la PLANET, gateway-urile industriale Ethernet Switched Ethernet, Gateway-uri industriale și Switches Ethernet de tip Flat Ethernet încorporând tehnologia avansată de fibre 10G și mecanismele de redundanță ale rețelei ERPS Ring expuse la Lumea Embedded 2018.PLANET este dedicat ofertei de soluții și produse de rețea industriale, atât cu capacitate de transmisie robustă, cât și cu funcții inteligente de management ușor de utilizationi. PLANET a dezvoltat un Touchscreen PoE tip color Touch PoE , cu o dimensiune compactă pentru o instalare flexibilă și un ecran tactil intuitiv pentru gestionarea în timp real a rețelelor. Administratorul poate gestiona cu ușurință rețeaua PoE și consumul de energie al dispozitivelor alimentate (PD) prin intermediul funcțiilor unice de gestionare PoE ale PLANET, promovând astfel eficiența managementului pentru a facilita automatizarea clădirilor. PLANET Seria de switch-uri Ethernet color color inteligente cu capacitate uplink de 10G, compusă din modele cu 16 porturi sau 24 de porturi Gigabit, Ultra PoE sau PoE + va fi prezentată în direct la Embedded World 2018. Pe lângă gestionarea rețelei și a puterii , administratorii pot identifica cu ușurință camerele de supraveghere de pe un eMap cu funcția unică ONVIF Support. Pentru a oferi o soluție flexibilă și centralizată de infrastructură de rețea pentru orice rețea inteligentă, PLANET va afișa cele mai recente switch-uri 802.3bt Ultra PoE, huburi de injecție, injectori / extenderi și familia splitterelor .


Planeta PLANET va prezenta primul Comutator gestionat PoE de energie regenerabilă industrială , utilizând energii naturale, cum ar fi energia solară, hidraulică și eoliană, care apoi sunt transformate în energie transmisă prin cablu Ethernet. Atunci când lucrați împreună cu seria de produse PoE de lungă durată PLANET, AP-uri fără fir de înaltă putere în aer liber, camere IP H.265 și produse de rețea cu fibră optică, comutatorul gestionat PoE de energie regenerabilă permite sistemului de supraveghere și LAN fără fir să se realizeze fără probleme zone precum districtele suburbane, pădurile, deșerturile, parcurile naționale și autostrăzile.