Join Now

PLANET proiectează o Zonă a partenerilor aici, pentru a oferi un centru de resurse non-stop în vederea creșterii oportunităților de afaceri pentru partenerii PLANET. Expertiza companiei PLANET în inovarea de soluții de rețelistică de înaltă performanță, care adresează nevoile și cerințele infrastructurilor de rețea de azi și de mâine, care ajută la creșterea partenerilor noștri.

Paleta cuprinzătoare de produse și suport PLANET poate ajuta partenerii noștri să construiască o infrastructură de rețea robustă, scalabilă și de mare disponibilitate pentru nevoile extinse și în continuă evoluție a clienților noștri. Produsele noastre încorporează ultimul design de produs, tehnologie avansată de rețelistică, caracteristici bogate, arhitecturi scalabile și suport prompt pentru clienți, pentru a oferi soluții de rețelistică ce preîntâmpină cerințele de rentabilitate, siguranță și conversie.

Pe măsură ce nevoile clienților devin din ce în ce mai elaborate și complexe, parteneriatul cu PLANET poate asigura un adaos de valoare a clienților prin produse și soluții de top în industrie. Ca partener PLANET, vă puteți extinde acoperirea pe piață, crește vânzările, întări strategia competițională, și lansa expertiza tehnică și de marketing.


Pentru mai multe informații despre Zona Partenerilor PLANET, vă rugăm să ne contactați pe e-mail la sales@planet.com.ro